Sauna en luxe. Is dat voor jou de ideale combinatie? De mensen achter Travelbird hebben we dit heerlijke verwenarrangement voor je samengesteld! Verblijf nu 2 of 3 dagen in een viersterrenhotel inclusief een dag toegang tot de luxueuze wellnessboot. Kom tot rust in de sauna, koel af in het verfrissende dompelbad en geniet van een verse muntthee in het restaurant. En vergeet niet al je zorgen thuis te laten, want deze dagen staan in het teken van ontspannen en genieten!

Kom volledig tot rust en ontdek wat viersterrenhotel Hampshire Hotel Fitland – Mill Dormylle allemaal te bieden heeft! Het is het meest bijzondere wellnessresort van Nederland, uniek door haar bijzondere vormgeving en de fantastische ligging op het water. Er is namelijk een veertig meter lange en vier verdiepingen hoge Wellnessboot aangemeerd. Ik raad je aan snel te boeken,  want de beschikbaarheid is beperkt!

Laat je 2 of 3 dagen in de watten leggen in een viersterrenhotel inclusief een dag toegang tot de Wellnessboot, ontbijt en een glas welkomstbubbels!

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

 mill

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)