Een hele mooie cruise is nu voordeliger dan ooit! Vaar via Duitsland, Frankrijk en Engeland weer terug naar Amsterdam. Tijdens deze reis bezoek je bijvoorbeeld Mont Saint Michel, het oude centrum van Southampton en het prachtige Schauspielhaus theater van Hamburg in neo-barokke stijl. Deze reis vond ik bij cruisereizen.nl en is nu voordeliger dan ooit! De beschikbaarheid is wel beperkt, dus wees er snel bij.

Je vaart op een van de onderstaande data weg uit Amsterdam. Vervolgens gaat het schip naar Hamburg, breng je een dag op zee door en ga je door naar Le Havre. De volgen stops zijn Southampton, Zeebrugge en daarna weer terug naar Amsterdam! Het schip MSC Magnifica is gebouwd in 2010 en van alle mogelijke luxe voorzien. Zo is er onder andere een tennisbaan, bowlingbaan, joggingparcours, fitnessruimte, drie zwembaden waarvan een overdekt. Kom heerlijk tot rust in de MSC Aurea Spa, in de sauna, het Turks stoombad of in de schoonheidssalon. Voor de kinderen en tieners is er een 4D-bioscoop en zijn er speciale (speel)ruimtes. In de avond heeft u de keuze uit vijf verschillende restaurants.

msc1012893_spa___relax_msc_magnifica

msc1013206_ship_msc_magnifica

Ga hier naar de deal!

cruise2

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)