Je kunt Oud & Nieuw thuis vieren of een leuk hotel ergens in Nederland opzoeken. Anderen kiezen voor een leuke Citytrip om het nieuwe jaar in te luiden, maar ik heb nu iets speciaals gevonden. Luid het nieuw jaar in tijdens je 10 daagse verblijf in Nagoya, Japan! Wie van je vrienden, kennissen of collega’s kunnen vertellen dat ze oud & nieuw hebben gevierd in Japan?

Leuk feit: ten noordwesten van Nagoya werd de wereldtentoonstelling van 2005 gehouden. Het terrein bestond uit twee gebieden,  Nagakute en Seto. In het Nagakute gebied werden verleden en toekomst van de aarde getoond. Het meest kenmerkende van de Expo was een verhoogde weg (Global loop) waarover bezoekers zich verplaatsten naar de diverse landententoonstellingen. Door de verhoogde ligging konden bezoekers genieten van de natuur zonder deze aan te tasten.

Je vertrekt op 28 december vanaf Amsterdam met Finair naar Nagoya, Japan. Hier verblijf je tot en met 6 januari in het met een 9.1 (!) beoordeelde 3-sterren Hotel Wing International Nagoya. Dit hotel ligt centraal gelegen en beschikt over een restaurant, gratis WiFi, massage- en behandelingskamers en gratis kabelinternet.

Oud & Nieuw in Japan: een unieke ervaring. Boek snel, want op = op!

Asia_Japan_Nagoya_Castle

Vier jij Oud & Nieuw in Japan? Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-10-30 at 1.52.49 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)