slechts 82,50 €

Ontdek een Wereld vol Wonderen in de sprookjesachtige Efteling! Neem het hele gezin mee naar Kaatsheuvel en geniet van 2 tot 3 nachten in een appartement of huys in Efteling Bosrijk en onbeperkt toegang tot het attractiepark! Dit complete arrangement boek je nu al voor slechts €329, dat is dus €82,25 per persoon!

De Efteling

De Efteling is een park waar de hele familie zich zal kunnen vermaken. Het park trekt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers door de toegangspoorten, waardoor het het op vijf na grootste pretpark van Europa is. Het park is vooral populair vanwege de magische sfeer die hier wordt verspreid: het neemt je mee naar een wereld vol elfjes, dwergen, draken en trollen. De vele verschillende attracties, van achtbanen en wildwaterbanen tot carrousels, zorgen ervoor dat zowel jong als oud plezier heeft in dit park. De Efteling wordt dan ook uitmuntend goed beoordeeld op Tripadvisor met 4,5 van de 5 sterren!

Overnachten in Efteling Bosrijk

Na een enerverende dag in de Efteling slaap je natuurlijk het lekkerst in het Efteling Bosrijk park. Het hele Bosrijk park is in dezelfde stijl gebouwd als de Efteling, dus het lijkt alsof je gewoon in het volgende sprookje stapt. Met kronkelende paadjes kom je uit bij je appartement, waar je 2 of 3 nachten zal overnachten. Verder ontvang je bij aankomst ook nog eens het Ravensburger Efteling memory spel, om s’avonds te spelen na het bezoek aan de Efteling! Je kan verder ook gratis parkeren bij Efteling Bosrijk, en bij deze deal zit ook een handdoekpakket per persoon, keukenpakket, eindschoonmaak en welkomstpakket inclusief! En last but not least: je krijgt elke dag een half uur eerder toegang dan de reguliere openingstijd!

 • Heerlijk genieten van de Efteling en verblijf in het bekende Efteling Bosrijk park!
  • Goedkoopste reisperiode: Deze deal is nog te boeken tot en met maart 2018!
  • Reisduur: 3 of 4 dagen
  • Onbeperkt toegang tot de Efteling
  • Verblijf: Efteling Bosrijk
  • Half uur eerder toegang tot de Efteling dan reguliere openingstijden
  • Inclusief eindschoonmaak, handdoekenpakket, keukenpakket, welkomstpakket en toegang tot het Badhuys in Efteling Bosrijk
  • Je krijgt ook nog eens gratis het Ravensburger Efteling Memory spel
  • Boekingskosten: €20 per boeking
  • Prijs: Slechts €329 per compleet arrangement, dus €82,25 per persoon!

screenshot van de deal

efteling arrangement
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)