slechts 14,95 €

Met korting naar het attractiepark Duinrell! Spelen in het Tikibad of je vermaken met de kinderen in het attractiepark? Met deze deal koop je nu je entreetickets met hoge korting, en je kan de kaartjes t/m 28 oktober 2018 gebruiken zonder een reservering te maken!

Duinrell

Het park bevind zich in Wassenaar (Zuid-Holland). Het attractiepark bevind zich om de hoek, waar jij je de hele dag gaat vermaken. Voor jong en oud is er van alles te doen, van achtbanen tot waterslides. Er is een klimpark, carrousel, katapult glijbaan, reuzenrad en noem maar op! Het park staat vooral bekend om zijn groene kikker, want daar kikker je van op! Er zijn meerdere eetgelegenheden te vinden in het park, van de gezonde plekjes tot de meer snacks. Verder staat Duinrell ook bekend om het Tikibad, wat echt wel even iets meer is dan een gewoon zwembad. Het is het grootste overdekte waterpark van de Benelux, en jij gaat je hier zeker vermaken!

Entree Duinrell met korting

Je hebt de keuze uit twee verschillende acties. De eerste optie is een entreeticket voor attractiepark Duinrell voor slechts €14,95 (was €24,50), en de andere optie is entree tot attractiepark Duinrell inclusief onbeperkt toegang tot het bekende Tikibad voor slechts €19,95 (was €31,50). Het fijne aan deze tickets is dat je ze het hele jaar door tot en met 28 oktober 2018 kan gebruiken, en je hoeft niet van tevoren te reserveren. Je koopt eenvoudig je voucher en dit is meteen je entreebewijs!

 • Entree voor attractiepark Duinrell met korting!
  • Te gebruiken: het ticket is te gebruiken van 24 maart t/m 28 oktober 2018!
  • Optie 1: entreeticket voor attractiepark Duinrell voor slechts €14,95 (was €24,50)
  • Optie 2 entreeticket voor attractiepark Duinrell + onbeperkt toegang tot het Tikibad voor €19,95 (was €31,50)
  • Reservering: het is niet nodig om een reservering te maken
  • Plaats: Wassenaar
  • Vervoer: op basis van eigen vervoer
  • Prijs: Slechts €14,95 voor entree tot Duinrell en slechts €19,95 voor entree tot Duinrell + onbeperkt Tikibad!

screenshot van de deal

entree duinrell
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)