Met Blokker korting naar familiepark Duinrell

Slechts €15 inclusief Tikibad; daar kikker je van op!

P.p. vanaf € 15,-

Met Blokker korting naar het attractiepark Duinrell! Spelen in het Tikibad of je vermaken met de kinderen in het attractiepark? Met deze deal koop je nu je entreetickets met hoge korting, inclusief toegang tot Tikibad, en je kan de kaartjes t/m 18 november 2018 gebruiken zonder een reservering te maken! Boek hier snel je Duinrell tickets met flinke korting!

Duinrell

Het park bevind zich in Wassenaar (Zuid-Holland). Het attractiepark bevind zich om de hoek, waar jij je de hele dag gaat vermaken. Voor jong en oud is er van alles te doen, van achtbanen tot waterslides. Er is een klimpark, carrousel, katapult glijbaan, reuzenrad en noem maar op! Het park staat vooral bekend om zijn groene kikker, want daar kikker je van op! Er zijn meerdere eetgelegenheden te vinden in het park, van de gezonde plekjes tot de meer snacks. Verder staat Duinrell ook bekend om het Tikibad, wat echt wel even iets meer is dan een gewoon zwembad. Het is het grootste overdekte waterpark van de Benelux, en jij gaat je hier zeker vermaken!

Entree Duinrell met fikse korting

Met deze Blokker aanbieding betaal je nu slechts €15 voor een entreeticket voor attractiepark Duinrell inclusief toegang tot het bekende Tikibad. Het fijne aan deze tickets is dat je ze tot en met 18 november 2018 vrij kan gebruiken, en je hoeft niet van tevoren te reserveren. Je koopt eenvoudig je voucher en dit is meteen je entreebewijs!

screenshot van de deal

screenshot