Droom jij ervan om zelf eens een vliegtuig te besturen? Dat kan met deze super leuke deal van Travelbird! Ontdek de ware piloot in je en kruip achter het stuur van een Cessna vliegtuig. Nu voor maar €44,50!

Deze deal bied jou de kans om in de cockpit van een Cessna te klimmen en zelf de teugels in handen te nemen! De piloot neemt het opstijgen en dalen voor zijn rekening, maar jij mag de koers bepalen in de lucht. Maak spectaculaire bochten en andere spannende manoeuvres terwijl je de g-krachten door je hele lichaam voelt. De unieke beleving begint met een theorieles waarna je de droomvlucht maakt. Na afloop ontvang je een speciaal luchtdoopcertificaat en een persoonlijk bewijs dat je zelf gevlogen heb!

Deze unieke beleving in de lucht boek je voor slechts €44,50 per persoon. Na aankoop ontvang je de waardebon in de mail en kan  je telefonisch contact opnemen met Sky Service om een afspraak te maken. Op de dag van je vliegles neem je de uitgeprinte waardebon mee en lever je die in! Tegen een kleine betaling van € 10 kun je jouw persoonlijke vlucht op camera laten vastleggen, dit is 50% korting van het normale tarief! Maar je mag natuurlijk  ook je eigen camera meenemen om te fotograferen en/of te filmen!

Ben jij binnenkort de baas in de lucht? Boek dan snel deze leuke deal voordat die uitverkocht is! 

Piloottt

Boek hier deze unieke beleving! Bekijk hier meer leuke deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Piloot

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)