Heb jij nog geen goede outfit kunnen vinden voor de kerstdagen en wil je niet het risico nemen dat een van je familieleden hetzelfde draagt? Ga dan snel mee op deze korte reis naar de winkelhoofdstad van Engeland en zorg ervoor dat jij in het middelpunt staat met Kerst! Een leuke bijkomstigheid is dat je ook nog eens een heel leuke cruise naar Engeland maakt!

De trendy stad Newcastle ligt in het noorden van Engeland en wordt ook wel de ‘shoppingcapital’ van Groot-Brittannië genoemd. Naast de vele winkels in het hart van de stad kan je vlak buiten het centrum één van Europa’s grootste winkelcentra vinden. En in deze tijd van het jaar zijn de winkels allemaal aangekleed met sfeervolle kerstdecoraties. Een ideale bestemming dus om eens flink in te kopen voor de aankomende feestdagen! Maar wees gerust: Er is ook genoeg te doen voor mensen die niet van shoppen houden!

Vertrekken is mogelijk op verschillende data in november en december. Je vertrekt vanuit IJmuiden met de ferry naar Newcastle, waarvandaan je per transfer naar het centrum gebracht wordt. Je zal overnachten op de ferry, welke onderdeel is van DFDS Seaways. Dit schip heeft veel leuke restaurants beschikbaar en is daarnaast gewoon een erg leuke verblijfplaats! Verblijven doe je op basis van logies.

Heb jij er al zin in? Boek dan snel, want voordat je het weet is jouw favoriete datum niet meer beschikbaar!

Newcastle quayside at night

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

newcastle

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)