Wat een te gekke deal! Ik durf te wedden dat deze cruise iets is wat iedereen eens in zijn leven gedaan moet hebben!

Je brengt met Cruiseschip MSC Sinfonia een bezoek aan Kopenhagen, waar je kunt genieten van de bezienswaardigheden. Je volgende stop is de Duitse badplaats Warnemünde; ontdek wat deze plaats aan de Oostzeekust zo bijzonder maakt en waarom het elk jaar weer meer dan een miljoen toeristen trekt! In Göteburg, de op één na grootste stad van Zweden, zal je aardig wat cultuur opsnuiven en genieten van de prachtige natuur. Omdat de eilanden van dit Archipel vrijwel autoloos of onbewoond zijn, is het hier ultiem genieten van de groene omgeving. Maar ook de Paradestraat is een must-see, waar veel restaurants, winkels en café’s te vinden zijn. Uiteindelijk kom je aan in Amsterdam, de mooiste stad van Nederland 😉 Dit is de uitgelezen kans om toerist in eigen stad/ land te zijn en de stad beter te leren kennen, zonder dat je je druk hoeft te maken om alles wat ‘moet’. Heerlijk toch?

Gedurende deze trip verblijf je 4 nachten op Cruiseschip MSC Sinfonia. Dit 4-sterren cruiseschip beschikt over verschillende faciliteiten zoals bijvoorbeeld twee zwembaden, een restaurant, bar/ lounge en een wellness-gedeelte. Tegen de tijd dat je met dit schip vertrekt om de boel te verkennen, is dit net een paar maanden compleet gerenoveerd. Je zult hier berblijven op basis van volpension, incl. alle maaltijden en snacks aan boord. Beter!

Op zaterdag 5 september vertrek je met Transavia vanuit Eindhoven naar Kopenhagen, waarna je de stad kunt gaan verkennen. In de avond begint de cruise en ga je het helemaal meemaken!

Wees wel snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Screenshot 2015-02-19 12.05.14

Boek nu deze cruise! Meer cruises!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Screenshot 2015-02-19 11.48.23

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)