Wat een te gekke deal! Ik durf te wedden dat deze cruise iets is wat iedereen eens in zijn leven gedaan moet hebben! Je brengt een bezoek aan Kopenhagen, Warnemünde  (Berlijn), Göteburg en uiteindelijk kom je aan in Amsterdam met deze leuke cruise met het 4-sterren Cruiseschip MSC Sinfonia!

Geniet van de bezienswaardigheden van de Deense hoofdstad Kopenhagen, bezoek  de Duitse badplaats Warnemünde en ontdek wat deze plaats aan de Oostzeekust zo bijzonder maakt en waarom het elk jaar weer meer dan een miljoen toeristen trekt! In Göteburg, de op één na grootste stad van Zweden, zal je aardig wat cultuur opsnuiven en genieten van de prachtige natuur. Omdat de eilanden van dit Archipel vrijwel autoloos of onbewoond zijn, is het hier ultiem genieten van de groene omgeving. Maar ook de Paradestraat is een must-see, waar veel restaurants, winkels en café’s te vinden zijn. Uiteindelijk kom je aan in Amsterdam, de mooiste stad van Nederland 😉 Dit is de uitgelezen kans om toerist in eigen stad/ land te zijn en de stad beter te leren kennen, zonder dat je je druk hoeft te maken om alles wat ‘moet’. Heerlijk toch?

Op zaterdag 5 september (lekker warm!) vertrek je met Transavia vanuit Eindhoven naar Kopenhagen, 4 nachten verblijf je op de MSC Sinfonia, waar je op basis van volpension zult verblijven. Dat betekent elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd! Lekker makkelijk toch? Om 9 september kom je weer aan in Nederland.Ik zeg…doen! Zo een kans krijg je niet snel meer voor deze prijs.

Wees er wel snel bij, want deze deal is alleen vandaag geldig!

Knipsel_MSC

Boek nu deze toffe cruise! Zo kom je zorgeloos in Eindhoven!

KnipselSTIP

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)