Twee kaartjes voor de NS treinen!

De hele week door geldig, ook op zaterdag en zondag & met de kerst en Nieuwjaarsdag

P.p. vanaf € 23,-

Met de trein door Nederland! Bezoek eens een nieuwe stad of handig om te gebruiken wanneer je op visite gaat bij de familie. Met deze deal koop je nu al twee NS enkele reistickets voor slechts €23! Hiermee kan je met z’n tweeën een enkele reis maken, of ze gebruiken voor een retourtje naar een bestemming naar keuze!

Met de trein door Nederland

Nog tot en met 31 december van dit jaar kan je deze goedkope treinkaartjes aan de haak slaan. Voorbeeldje: Wanneer je van Groningen tot Amsterdam wilt reizen, dan kost dit voor een ticket in de tweede klas al gauw €25 enkele reis. In dit geval zal je dus €27 besparen indien je met deze twee enkele kaartjes een retourstraject naar Amsterdam zou afleggen. Ideaal toch? Wanneer je met zijn tweetjes op pad wil, dan bestel je eenvoudig meer sets per boeking. Je kan maximaal 4 sets per boeking maken, indien je meer sets wil kan je meer boekingen maken!

Voorwaarden voor de treintickets

Je dient de treintickets te gebruiken voor 28 februari 2018. De tickets zijn doordeweeks vanaf 09:00 te gebruiken, en in het weekend de gehele dag. Ook met kerst en Oud en Nieuw zijn de tickets gewoon te gebruiken. De kaartjes zijn geldig in de treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De aangegeven prijs is per set van twee NS kaartjes en de aanbieding loopt zolang de voorraad strekt! Voor reizen met de ICE dien je na aankoop nog een extra toeslag te betalen. Dit kan je doen op het station.

screenshot van de deal

NS treintickets