Zoals jullie natuurlijk allemaal al weten is het binnenkort bijna Valentijnsdag! Dit is het moment om jouw Valentijn eens flink te verrassen en NS heeft een hele aantrekkelijke actie voor treintickets naar BEGLIË! Speciaal voor Valentijn biedt de NS nu retourtickets aan voor maar €49 voor zijn 2’tjes om heerlijk te genieten van romantische dagen in één van de 5 Belgische top bestemmingen! 

Reis samen met jouw Valentijn retour voor maar €49 naar een Belgische bestemming naar keuze! Kies jij voor Antwerpen met haar mooie winkels en prachtige architectuur. Of reis je liever op en neer naar Brussel voor een goed Belgisch biertje of kies je voor Gent, Brugge of Luik? Dé keuze is aan jou!

NS heeft ook nog speciaal om dit cadeau compleet te maken een paar bijzonder hotels geselecteerd, zodat je de reis én hotelovernachting in een keer kan boeken! Kijk op de website van NS voor meer informatie over deze complete stedentrip. Afreizen naar België kan tussen 12 februari en 1 maart 2015!

Waar maak jij binnenkort met je valentijn een #selfie? Boek snel je treinticket want OP=OP!

love_couple_selfie

Boek hier je treintickets! Bekijk hier meer deals!

treintickets

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)