Wil je van de zomer naar Zuid-Frankrijk maar heb je zo’n hekel aan die ellenlange files in Frankrijk? Je betaald je blauw aan tolwegen en staat urenlang stil… Voor sommigen is een jaarlijks ritueel, maar dit hoeft zeker niet meer dit jaar.

Reis deze zomer heerlijk comfortabel en zonder zorgen met de Thalys naar (Zuid-) Frankrijk. En als bonus scheelt jouw reis met de Thalys nog enorm veel tijd ook… Je arriveert in Marseille bijvoorbeeld 5 uur eerder dan met de auto!

Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk. Vanuit Amsterdam via Schiphol en Rotterdam naar Antwerpen, Brussel en Parijs met 300 km/u.

Nu hoor ik je denken: “Maar de Thalys is altijd zo duur….” Laat ik eens goed nieuws hebben voor je! Met deze deal heb je jouw 2e klas Thalys ticket al voor €49,- per enkele reis. En voor €75,- per enkele reis geniet je al van een 1e klas met extra luxe als een ruimere zitplaats, gratis WIFI en persoonlijke catering…

ps…. Heb je ook nog een leuk hotel nodig? Hier zijn wat suggesties:

3-5 sterren hotels in Marseille

3-5 sterren hotels in Avignon

3-5 sterren hotels in Aix-en-Provence

Boek jij een van deze geweldige aanbiedingen? Wees er wel op tijd bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Europe_France_Marseille_001

Go HiSpeed! Hotels in Marseille

Screen Shot 2015-02-13 at 1.22.16 pm

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)