Wauw! Ontdek nu in 8 dagen de Canarische eilanden vanaf een goed beoordeelde 3-sterren cruise op basis van volpension voor maar €529! Tijdens deze cruise met vertrek vanuit Amsterdam zul jij tijdens je reis naar deze eilanden constant kunnen genieten van telkens een ander schilderachtig plaatje!

Met deze reis zul je naar de eilanden Fuerteventura, Madeira, Las Palmas en Tenerife reizen. Kijk je ogen uit en zie de verschillen tussen deze prachtige eilanden.

Op 31 januari vlieg je met Arkefly vanuit Amsterdam naar Las Palmas en word je per transfer naar de haven gebracht. Hier ga je aan boord van het met een 7.1 beoordeelde MSC Armonia cruiseschip. Met de derde dag ben je op zee en kun je aan boord van MSC Armonia genieten van de verschillende faciliteiten zoals het fitnesscentrum, of ga juist lekker ontspannen in de spa na een lekkere cocktail en een duik in het zwembad bij mooi weer; je hoeft je geen moment te vervelen! Je zult aan het eind van deze 8-daagse cruise per transfer vanuit Tenerife naar het vliegveld worden gebracht voor jouw terugreis naar Amsterdam.

Dit is de uitgelezen kans om veel van de Canarische eilanden te zien; boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

shutterstock_149842787

Boek nu deze fantastische deal! Bekijk deze deal

Screen shot 2015-01-07 at 4.34.55 PM

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)