Vier jij Oud & Nieuw dit jaar in Londen of Parijs? Anders ik wel! Voor beide steden geldt: je wordt met de bus gebracht, krijgt de stad te zien en vult de rest van de dag, avond en het vieren van Oud & Nieuw zelf in. Na middernacht ga je terug. Voor Londen betaal je €49 en voor Parijs €39!

Europe_UK_London_005

Parijs
Rond 0.30 kom je in Parijs aan bij Bateaux Mouches. Vanaf hier reis je gemakkelijk naar het centrum. Je hebt dan ongeveer 15 uur de tijd om de stad te bekijken. Ga lunchen, shoppen of om de iconische bezienswaardigheden nog eens te aanschouwen. De jaarwisseling vier je op een plek naar keuze. Rond 03.00 uur begint de terugreis

Londen
Tussen 9.00 en 11.00 kom je aan bij het Mile End station. Je vrije tijd begint op dit moment en je kunt Londen naar eigen wens gaan verkennen. Het is ook mogelijk om een cruise op de Theems te gaan maken. Het vuurwerk kun je bijvoorbeeld bekijken bij de Big Ben of op Trafalgar Square. Na het vuurwerk rond 03.00 uur begint de tocht terug. Let op: voor Londen moet je kaarten hebben om het vuurwerk te kunnen zien. Kijk hier voor meer informatie.

Vier jij de jaarwisseling in een van deze wereldsteden? Boek dan snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

nieuwjaar

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)