Vier oud en nieuw in Parijs, Londen, Berlijn of Praag

Met de jaarwisseling naar een Europese hoofdstad

  • Boekingskosten Geen
  • Vier het nieuwe jaar in een Europese hoofdstad
P.p. vanaf € 29,-

Beleef een spetterende oudejaarsavond 2019 met deze nieuwjaarsreis naar Londen, Berlijn, Praag of Parijs! Vanaf €29 boek je al een busreis naar een van deze fantastische steden en vier je Oud en Nieuw bij de Eiffeltoren, de Big Ben of misschien wel de Brandenburger Tor! De busreis naar Londen en Parijs variëren van een tot drie dagen en Berlijn en Praag bezoek je in vier dagen.

Oud en nieuw in Londen of Parijs

5, 4, 3, 2, 1…gelukkig nieuwjaar! Luid samen met vrienden of familie 2020 in vanuit Parijs, Londen, Berlijn of Praag. Proost met een glaasje champagne op het nieuwe jaar op de Champs Elysées of bewonder de spetterende vuurwerkshow boven de Theems in Londen. Of sta jij misschien wel onder de Brandenburger Tor in Berlijn of kus je jouw geliefde gelukkig nieuwjaar op de Karelsbrug in Praag? Oud en Nieuw in Londen, Parijs, Berlijn of Praag is een ervaring om nooit meer te vergeten! Zoek een leuk feestje uit in een van deze wereldsteden en dans 2020 in!

oud en nieuw parijs

Busreis oud en nieuw

Deze busreis is een comfortabele en goedkope manier om Oud en Nieuw 2019-2020 in het buitenland te vieren. Op Oudejaarsdag kom je aan in Parijs Londen, Berlijn of Praag en heb je de hele dag de tijd om de stad te verkennen. ’s Avonds tel je op een prachtige plek af tot het nieuwe jaar. Je kunt kiezen voor een busreis van 1, 2, 3 of 4 dagen. Kies je voor de 1-daagse busreis dan reis je na middernacht met de bus weer terug naar Nederland. Wil je liever iets langer feesten in Londen of Parijs, boek dan een reis met 1 of 2 overnachtingen en maak er een echte stedentrip van.  Ga je liever het nieuwe jaar in Berlijn of Praag inluiden, dan is de busreis vier dagen. De busreis met overnachting(en) is inclusief ontbijt in het hotel.

screenshot van de deal

Screenshot deal