Vier Oud en Nieuw in Parijs of Londen

Luid het nieuwe jaar in op de Champs Elysées of bij de Big Ben!

slechts € 29,-

Beleef een spetterende oudejaarsavond 2018 met deze nieuwjaarsreis naar Londen of Parijs! Vanaf €29 boek je al een busreis naar een van deze fantastische steden en vier je Oud en Nieuw bij de Eiffeltoren of de Big Ben! Je hebt de keuze uit een dagreis of een busreis met 1 of 2 overnachtingen. Bekijk alle mogelijkheden en de mogelijke opstapplaatsen hier!

Oud en Nieuw Parijs

Oud en Nieuw in Londen of Parijs

5, 4, 3, 2, 1…gelukkig nieuwjaar! Luid samen met vrienden of familie 2019 in vanuit Parijs of Londen. Proost met een glaasje champagne op het nieuwe jaar op de Champs Elysées of bewonder de spetterende vuurwerkshow boven de Theems in Londen. Oud en Nieuw in Londen of Parijs is een ervaring om nooit meer te vergeten! Zoek een leuk feestje uit in een van deze wereldsteden en dans 2019 in!

Londen met oud en nieuw

Busreis Oud en Nieuw

Deze busreis is een comfortabele en goedkope manier om Oud en Nieuw 2018-2019 in het buitenland te vieren. Op Oudejaarsdag kom je aan in Parijs of Londen en heb je de hele dag de tijd om de stad te verkennen. ’s Avonds tel je op een prachtige plek af tot het nieuwe jaar. Je kunt kiezen voor een busreis van 1, 2 of 3 dagen. Kies je voor de 1-daagse busreis dan reis je na middernacht met de bus weer terug naar Nederland. Wil je liever iets langer feesten in Londen of Parijs, boek dan een reis met 1 of 2 overnachtingen en maak er een echte stedentrip van. De busreis met overnachting(en) is inclusief ontbijt in het hotel.

Oud en Nieuw Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal