slechts 59,- €

Beleef een 20.000m² groot watergebied met onbegrensde mogelijkheden aan outdoor-, sport- en wateractiviteiten in het grootste Outdoor-Funpark in de wereld: Area 47! Wat dacht je van rafting, canyoning, of caving? Maar ook wandklimmen, zip-lining, of een hindernisbaan boven een wilde rivier?! Dan zijn er ook nog mijn persoonlijke favorieten: de mega swing vanaf een brug en het zogeheten “blobbing” (weet je niet wat dat is? Kijk dan in de aanbieding voor een filmpje). Deze aanbieding biedt je entree tot het attractiepark plus ook nog eens overnachting in een luxe 4* hotel met ontbijt voor slechts €59! Bekijk hier snel alle mogelijke data, verdere informatie over je hotel en het park, en boek!

canonball
De “Canonball”; de naam zegt het al!

Outdoor- en Adventure Park Area 47

Dit park is het grootste Outdoor-Funpark ter wereld, met een eindeloze selectie aan spectaculaire activiteiten om te ondernemen. Zo is canyoning bijvoorbeeld erg populair: je krijgt een volledige wetsuit aan, plus touwen en helm en alles, en gaat vervolgens met de wilde rivier mee door de canyon. Klauterend over rotsen, springend van watervallen, tokkelend over hoogtes en mee zwemmend door het wilde water. Ik heb het zelf een keer gedaan in Zuid-Frankrijk en ik kan je zeggen: het is super tof!!

Dit is natuurlijk maar één van de activiteiten. Raften is ook een klassieker, evenals mountainbiken door de bossen in de buurt, maar ook die gigantische klimwand wacht op jou, of de meerdere super vette glijbanen. Het heet niet voor niks een Outdoor- en Adventure Park: wie van buitenactiviteiten en adrenaline houdt is hier aan het juiste adres! Bekijk hier snel een video van het park en verdere details!

watersporten

Entreeticket voor het park en een 4* hotel!

Met deze deal krijg je een entreeticket voor het park, gelegen in het Oostenrijkse Ötztal. Deze bergrijke omgeving is werkelijk prachtig en is op zich al een geweldige vakantiebestemming. Heb je een vakantie naar Oostenrijk gepland, of zoek je nog een slaapplek tijdens je doorreis naar Italië? Dan kan je deze aanbieding bijvoorbeeld ook als een mooi uitstapje tijdens je vakantie boeken!

Naast entree voor het park zit een 4* hotel met ontbijt ook inbegrepen in de prijs. Afhankelijk van wanneer en hoe lang je reist heb je eventueel keuze uit meerdere hotels (maar allemaal 4* hotels). Bekijk de aanbieding voor meer informatie.

het park

screenshot van de deal

screenshot