Ik heb een unieke deal voor je! Overnacht met twee personen in een luxe hotel in Amsterdam, en de volgende morgen zal Dave klaarstaan met een prachtig ontbijtje voor jullie! Je ochtend kan meteen niet meer stuk! Bied snel mee!

Champage-ontbijt met Dave Roelvink

We kennen hem allemaal wel, deze hete Nederlandse hunk! Wie wil er dan ook geen ontbijtje delen met deze superster! Je overnacht eerst heerlijk in een luxe hotel in Amsterdam met twee personen, om de volgende ochtend wakker gemaakt te worden door Dave, met een uitgebreid champagne-ontbijt in de handen! Dat is nog eens ideaal wakker worden!

Genieten in Amsterdam

Na het heerlijke ontwaken met Dave aan je zijde, wordt het tijd om onze mooie hoofdstad te gaan ontdekken! Er is natuurlijk van alles te zien in onze stad, en je hebt geluk! Je kan nog gemakkelijk een ticket bemachtigen voor het Amsterdam Light Festival, waar je voor slechts €17,99 een prachtige rondvaart maakt door de Amsterdamse grachten en kan genieten van de opgelichte hoofdstad.

screenshot van de deal

ontbijten met dave roelvink
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)