slechts 199,- €

Maak van je uitje naar het bruisende Rotterdam iets heel bijzonders! Overnacht op 112 meter hoogte in een exclusieve suite in hét icoon van de stad: de Euromast, inclusief fles champagne en ontbijt voor €199!

euromast1

Met dit arrangement overnacht je met z’n tweeën in een exclusieve suite van de bekende Euromast! In het kraaiennest kun je terecht voor een diner of je kunt er abseilen. Het is natuurlijk ook de locatie van het viersterrenhotel Euromast, waar jij onder de sterrenhemel zult overnachten. Op Trivago krijgt dit hotel een uitstekende score van 85/100.

Je hebt de keuze uit twee exclusieve suites (Heaven en Stars) om te overnachten. Stars is net iets kleiner dan Heaven maar beschikt wel over een ligbad met jacuzzi en biedt uitzicht op de skyline van Rotterdam. Heaven beschikt echter over een regendouche en heeft een schitterend uitzicht op de Rotterdamse haven.

Overnachten op grote hoogte? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

screenshot van de deal

13-4euromast
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)