Gezinspret in Parc Astérix met hotel

Inclusief entree en overnachting in pretparkhotel met ontbijt

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten geen!
  • Inclusief entreeticket Parc Astérix
  • Geschikt voor gezinnen Gezinsvriendelijk
P.p. vanaf € 99,-

Ben jij nog op zoek naar een leuk uitje in de zomervakantie? Lees dan snel even verder, want dit is een hele mooie aanbieding! Voor slechts €99 krijg je namelijk een dagentree voor Parc Astérix inclusief overnachting in een pretparkhotel met ontbijt.

Parc Astérix

Wie kent ze niet, de avonturen van Astérix en Obélix. In Parc Astérix nabij Parijs ontmoet je je jeugdhelden in hun eigen pretpark. Zowel de echte waaghalzen en achtbaanfanaten als de állerkleinsten beleven een topdag in Parc Astérix. Met meer dan 40 attracties, waarvan zeven thema-achtbanen, trekt het pretpark jaarlijks miljoenen bezoekers die meer dan lovend zijn! Mede daarom is Parc Astérix in 2018 bekroond door TripAdvisor met de Travellers’ Choice Award.

Entree + overnachting

Na een dag vol plezier hoef je het pretpark niet eens uit, want je verblijft namelijk in een pretparkhotel! Bij deze aanbieding kun je kiezen uit het Les Trois Hiboux Hotel of tegen een kleine meerprijs kun je het La Cité Suspendue Hotel boeken. Bij beide hotels geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijt om de dag weer goed te beginnen. Let op: deze deal is op basis van eigen vervoer, kijk hier voor goedkope treintickets of hier voor goedkope Flixbus tickets!

screenshot van de deal

Screenshot deal