Wil jij even ergens anders shoppen dan in je eigen stad? Wat dacht je dan van Parijs? Voor maar €29 loop jij al door de shoppingstraten van Parijs!

Je boekt deze deal via groupon. Er zijn 28 opstapplaatsen verspreid door heel Nederland dus er is altijd wel een plaats bij jou in de buurt. Je vertrekt ergens rond middernacht afhankelijk van de plaats, waardoor je in de ochtend in Parijs aankomt zodat je nog een hele dag de tijd hebt om lekker te shoppen. Maar voordat je de winkels induikt krijg je eerst nog een citytour waarbij je langs de publiekstrekkers  als het Louvre, Madeleine, Notre Dame, Dôme des Invalides, Arc de Triomphe en natuurlijk de Eiffeltoren gaat! ‘S avonds ga je weer met de bus terug waar je naar verachting in de vroege ochtend weer in Nederland bent.

NB: geldig voor een vertrek op maandag, donderdag en zaterdag in de periode van 18 december 2014 t/m 30 juni 2015. Voor een vertrek op zaterdag geldt een toeslag van € 5 p.p.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Europe_France_Paris_002

Boek deze deal nu! Bekijk deze deal

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)