Wil jij Oud & Nieuw eens ergens anders vieren dan in Nederland? Je hebt nu de keuze om puur en alleen voor Oud & Nieuw naar Londen of Parijs te gaan, dus geen overnachtingskosten. Voor beide bestemmingen geldt: je wordt met de bus gebracht, krijgt de stad te zien met een citytour en vult de rest van de dag, avond en het vieren van Oud & Nieuw zelf in. Na middernacht word je weer teruggereden.

Voor €45 heb je een retourtje met de bus naar Londen, dan arriveer je hier om 9:00 ’s ochtends.  Je begint de dag met de uitgebreide citytour langs de beroemde bezienswaardigheden zoals de London Eye, de Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square daarna heb je de rest van de dag om zelf nog van alles te ontdekken of gezellig wat te drinken in een van de gezellige pubs. ’s Avonds ga je uiteraard aftellen, wordt dit bij de Big Ben of bijvoorbeeld op Trafalgar Square?

Voor €35 heb je een retourtje met de bus naar Parijs, hier arriveer je om 10:00 ’s ochtends. Ook hier begin je de dag met de citytour langse de prachtige bezienswaardigheden zoals ‘t Louvre, het Graf van Napoleon, de Nôtre Dame, de Dome des Invalides, de Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren. Daarna heb je de tijd om lekker te lunchen, shoppen of kies voor een boottocht over de Seine (op eigen kosten). En s’ avonds ga je spetterend het nieuwe jaar in!

Let op: je vertrekt in de nacht van 30 op 31 december en na middernacht rond 2:00 uur ’s nachts begint de terugreis naar Nederland.

De beschikbaarheid is beperkt, dus ik raad je aan snel te boeken!

londen

Boek deze oud & nieuw deal nu!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)