slechts 717,- €

Yesssss ik heb weer een mooi ritje per camper in de Verenigde Staten lieve mensen! Jullie kennen het principe van een wegbrengactie inmiddels wel denk ik: je vliegt naar een stad, gaat naar de fabriek en haalt een splinternieuwe camper op die naar de andere kant van het land gebracht moet worden. De reisorganisator, wtc, geeft je een mogelijke reisroute mee met wat tips voor onderweg, maar uiteindelijk is er maar 1 ding waar je je aan moet houden: binnen de afgesproken tijd per camper van punt A naar punt B zien te komen. Wat je daar tussen in allemaal doet? Jouw keuze! Freedom baby! Vorige keer was het Chicago tot San Francisco, nu Minneapolis tot San Francisco, beiden met veel overlap in route maar ook eigen charmes op de route.

per camper

De voorgestelde route gaat van Minneapolis naar San Francisco via velen highlights on the way. Minneapolis, Forest City, Omaha, Lexington, Cheyenne, Frisco, Las Vegas, Barstow, Santa Barbara, San Francisco: je reist tal van bekende en minder bekende steden langs en zal in totaal 8 (!) verschillende staten doorkruisen: dat is pas een roadtrip mensen. Dat zijn enkel de steden, dan zijn er ook nog meer dan genoeg nationale parken en mooie natuur onderweg te vinden zoals Rocky Mountain National Park en Bryce National Park! De Rocky Mountains is een gigantische bergketen met oneindig veel bossen en meren en prachtige natuur. Bryce National Park is vooral bekend vanwege de Canyon die je er vindt, zeg maar het broertje van de Grand Canyon (waar je trouwens bijna langs komt, dus als je wil kan je daar ook gewoon nog even naartoe!). Al met al genoeg om te doen en zien, maar de keuze is aan jou, dus voor vooral heel veel vrijheid!

per camper

Ontdek de Verenigde Staten per camper! Een pracht tocht voor een goed prijsje!

Camperreis Minneapolis naar San Francisco: 15 dagen, incl. vluchten en camperhuur vanaf €717!

  • Reisperiode: 31 mei – 14 juni 2017
  • Reisduur: 15 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchthaven van aankomst: Minneapolis
  • Incl. camperhuur, type Ford Apollo
  • Plaats: Minneapolis – San Francisco
  • Prijs: Maar vanaf €717 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

Per camper
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)