Pretpark Phantasialand met hotelovernachting

Inclusief toegangsticket en verblijf in hotel met ontbijt

Holidayguru tipt 13.09.20 tot 14.09.20
P.p. vanaf € 99,-

Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin! Laat de adrenaline door je lijf gieren tijdens een bezoekje aan het mysterieuze Phantasialand in Bruhl. Deze deal heeft niet alleen een entreeticket voor je, maar ook een verblijf in een luxe 4* hotel met ontbijt. En dit alles krijg je nu voor maar €99!

Phantasialand met hotel

Het attractiepark bestaat uit zes themagebieden: Berlijn, China Town, Deep Africa, Fantasy, Klugheim, Mexico en Mystery. En elke themagebied heeft z’n eigen attracties, aankleding en sfeer. Niet te missen is de nieuwste achtbaan Taron in themagebied Klugheim. Dit jaar wordt er nóg een themagebied geopend met de bloedstollende achtbaan “F.L.Y.”.

Voor de kleintjes is er ook genoeg te doen in bijvoorbeeld Wuze town en het themagebied Fantasy. Voor alle dierenvrienden onder ons is het ook goed om te weten dat honden zijn toegelaten in het pretpark. Voor ieder wat wils dus met deze goedkope ticket voor Phantasialand met hotel verblijf!

Na een dagje pretpark: een heerlijk hotel!

Bijkomen van al die adrenaline doe je in een  uitstekend gezinsvriendelijk hotel, dat bij deze deal is inbegrepen. Met de auto ben je binnen no time bij het pretpark. In de ochtend begin je de dag met een lekker ontbijt!

screenshot van de deal

Screenshot deal