Pretpark Phantasialand met 4* hotel

Inclusief toegangsticket en verblijf in 4* hotel met ontbijt

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen!
  • Wanneer? Verschillende data mogelijk in mei t/m september 2020
  • Inclusief entreeticket
  • Geschikt voor gezinnen Gezinsvriendelijk
Holidayguru tipt 03.05.20 tot 04.05.20
P.p. vanaf € 92,-

Reis mee naar een land met ongekende hoogtes, snelheden en G-krachten. Zit je klaar? Achtbaanbeugel strak om je lichaam? Dan rijden we langzaam het donker in op weg naar het mysterieuze Phantasialand in Bruhl. Deze deal heeft niet alleen een entreeticket voor je, maar ook een verblijf in een 4* hotel. En dit alles krijg je nu met veel korting! Slechts €92 voor Phantasialand tickets met hotel!

Phantasialand met hotel

We gaan naar één van de grootste attractieparken in Duitsland.. Phantasialand! In dit attractiepark kun je ronddraaien in de Spinningcoaster Winja’s Fear & Force of afkoelen in de waterbaan Chiapas. Hier vind je voor iedereen wel wat! Het attractiepark bestaat uit zes themagebieden: Berlijn, China Town, Deep Africa, Fantasy, Klugheim, Mexico en Mystery. En elke themagebied heeft z’n eigen attracties, aankleding en sfeer.

Niet te missen is de nieuwste achtbaan Taron in themagebied Klugheim. Omringd door bergen sta je te wachten in de wachtrij waar na een tijdje een achtbaantrein aankomt. No turning back now. Als je eenmaal zit en de beugel zit vast om je lichaam is het enige wat je nog kunt doen in- en uit ademen. Ogen strak op de track en je wordt de lucht ingeschoten met 117 km/h. Heb je het er al warm van? Ga dan afkoelen in de River Quest waterbaan. Natte billen gegarandeerd ☺

Voor de kleintjes is er ook genoeg te doen in bijvoorbeeld Wuze town en het themagebied Fantasy. Voor alle dierenvrienden onder ons is het ook goed om te weten dat honden zijn toegelaten in het pretpark. Voor ieder wat wils dus met deze goedkope ticket voor Phantasialand met hotel verblijf!

Na een dagje pretpark: een luxe 4* hotel!

Bijkomen van al die adrenaline doe je in een uitstekend 4* hotel, dat bij deze deal is inbegrepen. Met de auto ben je binnen no time bij het pretpark. Je kunt kiezen uit verschillende 4* hotels.

screenshot van de deal

Screenshot deal