slechts 79,- €

Ik neem je vandaag mee naar een land met ongekende hoogtes, snelheden en G-krachten. Zit je klaar? Achtbaanbeugel strak om je lichaam? Dan rijden we langzaam het donker in op weg naar het mysterieuze Phantasialand in Bruhl. Deze deal-achtbaan heeft niet alleen een entreeticket voor je, maar ook een verblijf in een 4-sterrenhotel. En dit alles krijg je nu met veel korting! Slechts €79 voor Phantasialand tickets met hotel, inclusief ontbijt! Dit kun je echt niet laten liggen! Bekijk hier snel de mogelijke data en boek!

Phantasialand-CHIAPAS_DIE_Wasserbahn_02

Phantasialand met hotel

We gaan naar één van de grootste attractieparken in Duitsland.. Phantasialand! In dit attractiepark kun je ronddraaien in de Spinningcoaster Winja’s Fear & Force of afkoelen in de waterbaan Chiapas. Hier vind je voor iedereen wel wat! Het attractiepark bestaat uit 6 themagebieden: Berlijn, China Town, Deep Africa, Fantasy, Klugheim, Mexico en Mystery. En elke themagebied heeft z’n eigen attracties, aankleding en sfeer.

Niet te missen is de nieuwste achtbaan Taron in themagebied Klugheim. Omringd door bergen sta je te wachten in de wachtrij waar na een tijdje een achtbaantrein aankomt. No turning back now. Als je eenmaal zit en de beugel zit vast om je lichaam is het enige wat je nog kunt doen in- en uit ademen. Ogen strak op de track en je wordt de lucht ingeschoten met 117 km/h. Heb je het er al warm van? Ga dan afkoelen in de River Quest waterbaan. Natte billen gegarandeerd ☺

Voor de kleintjes is er ook genoeg te doen in bijvoorbeeld Wuze town en het themagebied Fantasy. Voor alle dierenvrienden onder ons is het ook goed om te weten dat honden zijn toegelaten in het pretpark. Voor ieder wat wils dus met deze goedkope ticket voor Phantasialand met hotel verblijf!

Artikelbild_Freizeitpark_Phantasialand_2

Na een dagje pretpark: een luxe 4* hotel!

Bijkomen van al die adrenaline doe je in dit uitstekend 4-sterrenhotel in Bonn! Want deze deal is een ticket voor Phantasialand met hotel! Met de auto ben je binnen no time bij het pretpark. En niet alleen dat, je kunt ook een bezoekje brengen aan het centrum van Keulen want die ligt ook maar op korte afstand van je hotel vandaan. ’s avonds kun je dineren in het restaurant en ’s ochtends staat er in dit hotel een goed ontbijt voor je klaar. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3 uit de 5 sterren!

Phantasialand-Black Mamba_Small

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)