Familievakantie Belgische kust met Plopsaland!

3 dagen incl. entree, goed hotel met ontbijt en toegang tot wellness!

  • Hotel Ibis Styles Nieuwpoort
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 139,-

Ga deze zomer (of daarbuiten) genieten van een fijne familievakantie bij onze zuiderburen in België; combineer het populaire familiepretpark Plopsaland De Panne met een goed hotel in Nieuwpoort bij de Belgische kust. Even lekker uitwaaien, volop plezier voor de kids, een heerlijk hotel in een gezellige havenplaats, én op slechts korte afstand van de bekende badplaats Oostende en de beeldschone historische stad Brugge. Een minivakantie dicht bij huis; ideaal voor in de zomer met de kinderen er even tussenuit! Bekijk hier snel alle mogelijke data en alle verdere details.

de kust bij nieuwpoort

Familievakantie aan de Belgische kust

Met deze aanbieding verblijf je in Nieuwpoort, een gezellige havenplaats aan de Belgische kust. Het is een mooi stadje met de grootste jachthaven van Noord-Europa door de capaciteit voor zo’n 2.000 jachten. Lekker door de haven struinen en bootjes kijken terwijl je onderweg geniet van een lekker visje (wist je dat Nieuwpoort de “hoofdstad van de Verse Vis” genoemd wordt?). Dat is natuurlijk niet alles, want dicht in de buurt zijn er meerdere interessante uitstapjes te maken (naast Plopsaland natuurlijk!). Zo ben je op slechts korte afstand van de populaire stad Brugge, met dat prachtige, romantische centrum. Deze beeldschone plek is al jaren een stedentrip favoriet onder Nederlands (en Europeanen in het algemeen) en eenieder die er geweest is zal je zeker weten te vertellen waarom! Daarnaast is de populaire badplaats Oostende ook erg snel bereikbaar vanaf Nieuwpoort. Genoeg mogelijkheden voor uitstapjes dus tijdens deze minivakantie!

plopsaland

Plopsaland De Panne en een 4* hotel

Je verblijft in Nieuwpoort in een stijlvol ingericht hotel waar je dagelijks ontbijt krijgt. Het hotel beschikt over vele faciliteiten, waarvan het mooiste natuurlijk het wellness gebied is! Binnenzwembad, stoombad en sauna zitten allemaal inbegrepen. Tevens is er ook een speeltuin, dus terwijl je kinderen daar plezier hebben kan jij lekker relaxen bij de wellness, win-win situatie toch?! Op Tripadvisor krijgt je hotel een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 sterren van eerdere gasten.

Daarnaast is deze deal dus inclusief tickets voor Plopsaland De Panne. Dit ruim opgezette pretpark biedt talloze leuke attracties voor jong en oud. Het pretpark staat voor een groot deel in het teken van bekende figuren van Studio 100, zoals Mega Mindy, K3 (incl. K3 museum!) en Bumba. Vanzelfsprekend zijn er ook achtbanen te vinden voor de liefhebbers, zoals de Anubus. Een heerlijk dagje uit en voor de kleintjes zeer zeker een onvergetelijke dag!

houten achtbaan

screenshot van de deal

screenshot