slechts 14,90 €

Met deze Flixbus deal kun je spotgoedkoop reizen naar onder andere Italië, Frankrijk, België of Tsjechië. Wat dacht je van een stedentrip naar Berlijn of Parijs? Voor maar €14,90 boek je een enkele busreis naar één van de honderden Europese bestemmingen die worden aangeboden.

Geen gedoe met alles in je handbagage proppen of zo min mogelijk vloeistoffen meenemen. Met Flixbus mag je maximaal 2 koffers/tassen meenemen en 1 stuks handbagage. Daarnaast denk je aan het milieu als je met Flixbus gaat, aangezien zij milieuvriendelijk vervoer aanbieden. In de bussen heb je voldoende beenruimte en zijn snacks en drinken tegen een vergoeding verkrijgbaar in de bus. In de meeste bussen is wifi aanwezig. Je kunt op verschillende plekken opstappen.

Tickets zijn geldig van 11 mei 2016 tot en met 16 oktober 2016 en zijn online te boeken. Voor meer informatie over het boeken van de tickets, kijk dan hier.

Flixbus

Wil jij supervoordelig door Europa reizen? Boek dan nu!

screenshot van de deal

Screenshot Flixbus Groupon
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)