’s Winters is er eigenlijk niets lekkerder dan warm binnen zitten, uitgebreid dineren en gezellig met vrienden of familie proosten op het goede leven. En hoe kan dat nu beter dan tijdens een Italiaans achtgangenverrassingsmenu met bijpassend drankarrangement waarbij je je voor even waant in Bella Italia?

Geniet samen met je vrienden, familie of geliefde van een feestelijk achtgangenverrassingsmenu met bijpassend drankarrangement in het met 14 GaultMillau-punten bekroonde Restaurant MARIO in Neck. In een ongedwongen ambiance proef je van liefdevolle gerechten en heerlijke wijn, terwijl er op de achtergrond prachtige Italiaanse livemuziek klinkt. Het menu wordt – zoals het een Italiaans menu betaamt – afgesloten met een krachtig kopje espresso en een ijskoude limoncello. Zo waan je je – omringd door Noord-Hollandse polders en weiden – voor even tussen de Italiaanse wijngaarden, cipressen en citroenbomen…

Restaurant MARIO is bekroond met maar liefst 14 GaultMillau-punten! GaultMillau beoordeelt de restaurants hoofdzakelijk op basis van de kwaliteit van de gerechten, maar ook service, prijsstelling en ambiance wegen mee in de beoordeling. En niet alleen het restaurant is bekroond, ook topkok Mario Uva zelf viel in de prijzen toen hij de Mondo Italia Award uitgereikt kreeg. De uitreiking van deze award is een jaarlijkse traditie die bedoeld is als blijk van waardering voor Nederlanders en Italianen die de Italiaanse cultuur – in de breedste zin van het woord – in Nederland promoten.

Boek deze deal snel voor een heerlijk culinair hoogstaand avondje! 

Restaurant_Table

Boek hier dit luxe uitje! Meer van dit soort deals...

Restaurant Maro travelbird e44

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)