Verrijk je smaakpapillen, prikkel je zintuigen; kom dineren bij het met een Michelin-ster bekroonde Restaurant NIVEN in Rijswijk. Hier wacht je een 10-gangenproeverij vol culinaire hoogstandjes bereid door sterrenchef Niven Kunz en zijn brigade. Een tipje van de sluier: Niven heeft een voorliefde voor groenten en kookt licht, duurzaam en seizoensgebonden… Dat wordt puur genieten! En met de feestdagen voor de deur, heb jij vast het perfecte cadeau!

Het Restaurant
Prachtig gelegen aan de Vliet tussen Rijswijk en Delft ligt Restaurant NIVEN. In deze voormalige boerderij opende Neerlands jongste sterrenchef, Niven Kunz, op 11 mei 2009 de deuren van zijn eigen restaurant. Een groene locatie met een warme en eigentijdse uitstraling. De culinaire invulling is modern, waarbij originaliteit en speelsheid de uitgangspunten vormen.

Michelin-ster
Hoewel Niven Kunz pas 33 jaar jong is, kookt hij al bijna tien jaar met een Michelin-ster. Restaurant NIVEN is sinds 2010 de trotse bezitter van een felbegeerde Michelinster en ook in zijn vorige restaurant kreeg hij een ster toegekend voor zijn werk als kok. Daarnaast is Restaurant NIVEN aangesloten bij Alliance Gastronomique Néerlandaise. Dit lidmaatschap kan beschouwd worden als een kwaliteitszegel, een garantie voor een mooie gastronomische ervaring

Verras nu je geliefde, je beste vriend of vriendin of gewoon de buurman of buurvrouw met een heerlijk diner!

niven4

Ga er eens lekker voor zitten en laat je verrassen! Meer van dit soort deals...

Screen Shot 2014-11-27 at 10.29.02 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)