Veilig betalen in het buitenland met Revolut

Betaal op reis zonder transactiekosten!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
 • Geld uitgeven op reis in 150 valuta's tegen interbancaire wisselkoers
 • Geen extra kosten op uitgaven tot €6000 per maand
 • Kosteloos tot €200 geld opnemen in het buitenland

Op reis wil je je geld uitgeven aan leuke excursies, drankjes op het terras en souvenirs en natuurlijk niet aan transactiekosten van je bank. Daar is gelukkig een oplossing voor. Via Revolut – een online bank uit Groot-Brittannië- betaal je in het buitenland zonder toeslag en kun je tot €200 per maand gratis contant geld opnemen op reis. Ideaal dus voor alle reizigers!

Hoe werkt het?

Bij Revolut kun je in enkele minuten online – gemakkelijk via je smartphone – een rekening openen. Met de app kun je vervolgens al je uitgaven bijhouden. Revolut gelooft niet in financiële grenzen en dus betaal je in het buitenland in 150 valuta’s met interbancaire wisselkoers. Alleen als je meer dan €6000 per maand uitgeeft, betaal je een kleine toeslag van 0,5%. Voor bepaalde valuta’s en in het weekend geldt een vaste toeslag. Bij geldautomaten in het buitenland kun je tot €200 per maand kosteloos opnemen. Het standaard abonnement van Revolut is gratis en bestaat uit een kostenloze IBAN-rekening met alle bovengenoemde voordelen. Je kunt ook kiezen voor een premium account met nog meer voordelen, voor €7,99 per maand.

De voordelen van Revolut

 1. Een rekening is in enkele minuten geopend- gewoon vanaf je telefoon
 2. Betaal in het buitenland in 150 valuta’s tegen de – gunstigere – interbancaire wisselkoers. Je betaalt pas een kleine toeslag van 0,5% bij alles boven de €6000 per maand
 3. Kosteloos tot €200 per maand geld opnemen bij geldautomaten in het buitenland
 4. Verlies je je kaart? Via de app kun je jouw pas snel en veilig blokkeren. Vind je de kaart weer terug, dan kun je hem deblokkeren vanuit de app.

Standaard vs premium

Bij Revolut kun je kiezen voor een gratis standaard rekening of een premium of metal rekening. Onderstaande voordelen zijn bij alle opties inbegrepen.

 1. Kostenloze Britse rekening
 2. Kostenloze Euro IBAN-rekening
 3. Geef geld uit in meer dan 150 valuta’s tegen de interbancaire wisselkoers
 4. Kosteloos geld opnemen bij geldautomaten in het buitenland tot een bedrag van €200 per maand

Het premium (€7,99 per maan) en het metal ( €13,99 per maand) account bieden nog extra voordelen zoals een buitenlandse ziektekostenverzekering en een verzekering voor vertraagde bagage en vluchten. Interessant voor wie vaak reist!