slechts € 874,-

Rondreis Amerika met een gloednieuwe camper voor een goede prijs, daar wordt een mens toch vrolijk van? Je kunt met de deal van vandaag naar de Verenigde Staten, waar je volgens de voorgestelde reisroute al door 5 verschillende staten heen rijdt! Maar, zoals je van me gewend bent met de camper deals is de route voor jouw roadtrip Amerika slechts een suggestie. Het uiteindelijke pad wat jij zult volgen tijdens jouw rondreis door Amerika is aan jou. Jij hebt de vrijheid! Oh, en die reis is dus slechts €874, inclusief de vluchten, de huur camper, een dagelijks mijlenpakket, en nog vele overige extraatjes. Time for ‘Murica!

rondreis amerika

Rondreis Amerika per camper

Deze rondreis Amerika is weer een absolute top aanbieding voor een zeer lage prijs. Ga genieten van de uitgestrekte landschappen, de brede eindeloze wegen, de verbluffende natuurgebieden en de megalomane metropolen met torenhoge wolkenkrabbers. De Verenigde Staten is een vakantiebestemming gemaakt voor een roadtrip, voor een unieke rondreis. De camper is daar het ideale vervoersmiddel voor. Laat je overweldigen door de gigantische diversiteit aan cultuur en natuur in dit duizelingwekkend grote land. Met deze camperreis ga jij een onvergetelijke droomvakantie tegemoet, die roadtrip kan van je bucketlist af, tijd voor een rondreis Amerika! Je begint in Chicago, je eindigt in Las Vegas. Acht staten staan op de planning, maar je mag natuurlijk afwijken van de route. Benieuwd wat er op je weg ligt? Kijk hier voor de complete reisroute voor jouw Amerika rondreis!

De camper voor je rondreis door Amerika

De rondreis door Amerika die je gaat maken met deze deal is onderdeel van een speciale wegbrengactie van WTC, waardoor jij voor een bodemprijsje toch gewoon lekker met een spiksplinternieuwe camper rond kunt toeren door de VS! Onze partner Road Bear heeft nieuwe voertuigen laten bouwen in de fabriek in Middlebury, Indiana. Deze gloednieuwe, luxe uitgevoerde campers moeten voor aanvang van het nieuwe zomerseizoen naar de verhuurlocaties. Wat je tussendoor doet tijdens je rondreis Amerika is jouw keuze! Kijk hier voor de voorgestelde reisroute. Alvast veel plezier op deze onvergetelijke vakantie naar de Verenigde Staten.

Arizona Horseshoe Bend meander of Colorado River in Glen Canyon_156425756_2000pix

Lijkt deze rondreis door de VS jou wel iets? Boek dan snel!

 • Rondreis Amerika met een gloednieuwe camper: nu door deze wegbrengactie goed betaalbaar gemaakt!
  • Reisperiode: 9, 12, 13, 15, 16 en 20 maart 2018.
  • Reisduur: 18 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: meerdere mogelijkheden
  • Luchthaven van aankomst: Chicago
  • Incl. camperhuur, type Ford van Road Bear
  • Plaats: Chicago – Las Vegas
  • Prijs: Maar vanaf €874 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

13-07_camper