slechts € 919,-

Rondreis Amerika van oost naar west voor 18 dagen per camper! Ga nu op de ultieme roadtrip door de VS langs beroemde plaatsen als Mount Rushmore en Yellowstone National Park. Amerika is meer dan één vakantiebestemming, want de diversiteit is verbluffend. Van immense wolkenkrabbers in bruisende metropolen, tot dromerige natuurparken met esthetisch unieke spektakels. Een rondreis Amerika per camper stelt jou in staat om al dit schoons te kunnen aanschouwen en ervaren. Pak je spullen, kruis het van je bucketlist, en vertrek voor deze unieke Amerika vakantie.

Rondreis Amerika van oost naar west

Zie je het al voor je? Jij op rondreis Amerika, rijdend in een splinternieuwe camper langs al dit soort moois! Dat is toch een geweldige roadtrip of niet dan? Even wat anders dan je standaard zon- of strandvakantie. Dit is een vakantie om nooit te vergeten, dat verzeker ik je! Je begint je reis in het oosten van de Verenigde Staten van Amerika in de stad Chicago. Vervolgens krijg je 18 heerlijke dagen de tijd om van hier door te rijden naar het westen van de VS, naar de stad Seattle. Wat jij in de tussentijd allemaal doet met je tijd, waar je allemaal langs gaat, hoe jij gaat genieten van deze rondreis Amerika: dat is allemaal aan jou. Freedom! 

Een onvergetelijke roadtrip door de VS

Vanzelfsprekend word je voor deze rondreis Amerika niet helemaal in het diepe gegooid zonder enige begeleiding. Zoals je inmiddels wel gewend bent van deze camper reizen krijg je een voorgestelde reisroute erbij van WTC, die kan vinden als je op de link klikt. Deze voorgestelde route brengt je langs alle hoogtepunten, zoals het prachtige Yellowstone National Park. Wist je dat dit het oudste nationale park ter wereld is? Wandel langs beren, bizons, door bossen en langs spuitende geisers. Een adembenemend mooi natuurpark, wat je tijdens je rondreis Amerika zeker niet mag skippen! Daarnaast moet je natuurlijk een bezoekje brengen aan Mount Rushmore en het daarbij in de buurt liggende immense beeld van de Native American Crazy Horse. Tijdens je roadtrip Amerika zijn er nog veel meer plekken om langs te gaan natuurlijk. Welke bezienswaardigheden en highlights je zeker niet mag missen vind je in de link!

rondreis amerika

Ga jij op deze geweldige roadtrip van oost naar west door Noord Amerika? Boek dan snel!

 • Rondreis Amerika per camper: 18 dagen incl. vluchten, camperhuur, mijlenpakket en meer vanaf slechts €919!
  • Reisperiode: 16 april – 3 mei 2017
  • Reisduur: 18 dagen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchthaven van aankomst: Chicago
  • Luchthaven van vertrek naar Nederland: Seattle
  • Incl. camperhuur: camper type Ford, gloednieuw (0 jaar)
  • Inclusief 2500 mijlen per dag pakket!
  • Inclusief transfer van en naar de verhuurlocatie
  • Plaats: Chicago, Seattle, Verenigde Staten van Amerika
  • Prijs: Maar vanaf €919 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

rondreis amerika