slechts 801,- €

Ik heb weer een rondreis Canada per camper voor je: en wat voor een! 25 dagen lang, dat is bijna een volle maand dus, per camper door het prachtige Canada toeren. Dit Noord-Amerikaanse land heeft een werkelijk spectaculair – en zeer divers – landschap. Om dit land echt goed te kunnen ontdekken heb je minstens een paar weken nodig. Om te kunnen zeggen dat je echt een idee hebt van hoe Canada is, om het echt te ervaren, is het openbaar vervoer vanuit een grote stad niet genoeg. Voor de echte, volledige en authentieke Canada beleving moet je een camper hebben en op z’n minst een paar weken hier blijven. Daarom is deze rondreis Canada per camper voor maar liefst 25 dagen écht de ervaring van je leven.

Rondreis Canada per camper is de reis van je leven!

Prachtig, zo’n rondreis Canada met een gehuurde camper! Met de roadtrip in kwestie reis je met een gloednieuwe camper door dit adembenemende land heen. Tussen imposante bergen met besneeuwde toppen, turquoise meren en intens groene naaldbossen rijd jij zo vrij als een vogel in je gehuurde camper. Onderweg kom je misschien wel een beer tegen, waarschijnlijk meer dan een eland, en er zullen zeker ook wat adelaars over je hoofd vliegen. Dompel jezelf onder in al het natuurlijk schoon wat dit land te bieden heeft. Wil je weten wat de voorgestelde route is voor deze specifieke reis? Kijk dan op de site van WTC voor de volledige reisroute!

Jouw camper tijdens deze rondreis Canada

Deze rondreis Canada is onderdeel van een speciale wegbrengactie, waardoor jij super voordelig deze gloednieuwe camper kunt huren. Hoe werkt het? Jij haalt de camper op, vers van de lopende band en dus spiksplinternieuw! Deze camper moet naar een leverancier gebracht worden, ergens aan de andere kant van het land. Jouw taak: de camper van punt A naar punt B brengen. Wat je allemaal tussen deze punten in doet maakt eigenlijk weinig uit. Al blijf je 20 dagen in Toronto hangen en rijd je daarna in 5 dagen de hele route af dan is dat aan jou. Overigens zou ik dit natuurlijk niet aanraden, want dat zou zo’n epische rondreis een best wel saaie vakantie maken, niet dan? Om je te helpen heeft de reisaanbieder alvast een reisroute voor je uitgestippeld zodat je niks aan bezienswaardigheden hoeft te missen op de route. De voorgestelde reisroute vind je hier, alvast een fijne reis van je leven!

rondreis canada

Rondreis per camper door Canada voor die bodemprijs? Boek snel!

 • Rondreis Canada per camper: 25 dagen de reis van je leven, slechts €801 incl. vluchten, camperhuur, mijlenpakket en meer!
  • Reisperiode: maart, april en mei 2017
  • Reisduur: 25 dagen
  • Camperhuur vanaf €35 per dag
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij: British Airways
  • Luchthaven van aankomst: Toronto
  • Incl. camperhuur, type Ford C25 van Cruise Canada
  • Plaats: Toronto – Vancouver
  • Prijs: Maar vanaf €801 per persoon op basis van een reis met 4 personen

screenshot van de deal

rondreis canada
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)