Rondvaart door Amsterdam

Ontdek Amsterdam tijdens deze 1 uur durende rondvaart

P.p. vanaf € 9,95

Een dagje lekker toerist spelen in eigen land! Laat je in een luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam varen en bekijk de stad eens vanuit een ander perspectief (vanaf het water dus). Boek samen met je vrienden of familie een rondvaart door de grachten, de rit duurt 1 uur! Daarna heb je nog genoeg tijd om Amsterdam ook te voet te ontdekken! Bekijk hier snel hoe je deze Amsterdam deal kan boeken!

Sloep varen Amsterdam

Boek een rondvaart door Amsterdam

Laat je 1 uur lang rondvaren door de grachten van Amsterdam met deze deal. Je wordt rondgevaren in een luxe sloep, waar een hostess aanwezig is om de drankjes in te schenken. Let op: deze drankjes zitten niet inclusief in de prijs! Zelf varen hoeft gelukkig ook niet, want er is een professionele schipper aan boord. Na het boeken van deze deal krijg je een voucher toegestuurd die je dient mee te nemen als betalingsbewijs. Let op: koop je samen met je vrienden een rondvaart door Amsterdam, let er dan op dat iedereen een eigen voucher nodig heeft! Vertrekpunt van de rondvaart is bij het Anne Frank Huis op de Prinsengracht.

Grachten van Amsterdam

Op ontdekkingstocht door onze hoofdstad

Je hebt vast Amsterdam al wel eens een keer bezocht, maar heb je ook al eens een rondvaart gemaakt? Het lijkt misschien erg toeristisch, maar het is toch een indrukwekkende en ontspannen manier om de stad beter te leren kennen. Vaar onder andere langs de Hermitage en onder de Magere Brug door en laat je bewonderen door het UNESCO Werelderfgoed van Amsterdam.

Amsterdam

 • Rondvaart door de grachten van Amsterdam voor slechts €9,95
  • Reisdata: het gekochte voucher is geldig tot en met 10 juli 2018
  • Duur: het voucher is geldig voor een rondvaart van 1 uur
  • Je kan maximaal 10 vouchers kopen per boeking
  • Trefpunt: de rondvaart begint aan de steiger voor het Anne Frank Huis
  • Boekingskosten: bij deze deal betaal je GEEN boekingskosten
  • Prijs: slechts €9,95 per persoon voor een rondvaart van 1 uur. 

screenshot van de deal

Screenshot rondvaart Amsterdam