slechts 19,95 €

Nu de temperaturen buiten dalen zijn we allemaal op zoek naar een beetje warmte. De een boekt een vakantie naar een ver land, de ander een mega deal naar de sauna op de Veluwe! Voor slechts €19,95 heb je nu al een hele dag entree tot de Sauna & Beauty de Veluwe inclusief lunch of diner!

Sauna & Beauty de Veluwe

Aan de rand van De Hoge Veluwe ligt het Sauna & Beauty complex de Veluwe. Bij binnenkomst zal je zien dat dit een kleinschalig complex is, waardoor er een ontspannen en gezellige sfeer hangt. Je vindt hier onder andere verschillende sauna’s, een stoomcabine, whirlpool, dompelbad en warme en koude douches. Verder kan je je lekker insmeren met drie verschillende soorten scrubzout, die overigens heerlijk ruiken! Je kan bij Sauna & Beauty de Veluwe ook terecht voor lunch en diner! Dit saunacomplex wordt goed beoordeeld op Tripadvisor met 3,5 van de 5 sterren!

Capture

Voorwaarden

Voordat ik begin met de voorwaarden, wil ik jullie nog even informeren dat het iedere dag van 14.00 tot 15.00 Happy Hour is in het Sauna & Beauty complex de Veluwe. Hierdoor kan je 2 drankjes bestellen en hoef je alleen de duurste af te rekenen. Verder is het dragen van slippers verplicht in dit complex en is het dragen van badkleding alleen toegestaan op de badkledingsdagen. Je kan verder gratis parkeren bij het complex!

screenshot van de deal

sauna arrangement
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)