Het parkeren van je auto op Schiphol is vaak een dure bedoeling. Het openbaar vervoer is voor velen een goed alternatief maar voor mensen die toch het liefst hun eigen auto pakken heb ik een goede tip: Valet Parking Schiphol!

Bij valet parkeren kun je doorrijden tot aan de vertrekhal. Dat betekend dus geen gesjouw met de zware vakantiekoffers. Je levert je sleutels af bij een chauffeur die jouw auto parkeert net buiten Schiphol op een beveiligd parkeerterrein. Bij aankomst op Schiphol staat de chauffeur met jouw auto te wachten voor de vertrekhal. Nee ik maak geen grapje, dit is echt waar! Je kan dus direct naar je werk of huis toe!

Of het nu gaat om kort of lang parkeren, valet parking biedt een 24 uur per dag service waardoor de chauffeurs altijd beschikbaar zijn. Nu denk je vast dat dit je veel geld gaat kosten. Dat is dus niet het geval. Als je bijvoorbeeld aanstaande zaterdag op vakantie gaat voor een week betaal je voor valet parking nu maar €69,50!

Is valet parking misschien voor jou de oplossing? Bekijk snel de website en boek!

valet

Boek snel deze deal! Bekijk deze deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)