Je hebt vast Nederland al kunnen bewonderen bij leuke roadtrips of treinreizen. Vast ook een keer vanaf een vlucht, maar meer dan wat lappen grond of lichtjes heb je niet gezien voor de landing. Nu heb je de kans om Nederland even anders en in stilte op jouw gemak te bewonderen! Voor gemiddeld 60 minuten lang zweef jij straks in een luchtballon over Nederland om te genieten van een adembenemend uitzicht! Zodra je op hoogte zit wordt er geen lucht meer in de ballon geblazen en verblijf je in alle stilte op grote hoogte, maar je glijdt ook rakelings over de bomen…durf jij het aan? Als dit altijd nog op je bucket list stond is dit je kans om het af te strepen!

Je verzameld in Tilburg, waar je wordt ontvangen met koffie en thee. Het opbouwen van de ballon duurt ongeveer 30-45 minuten waarbij je vrij bent om mee te helpen mocht je dat leuk lijken. De transfer naar de opstapplaats is inbegrepen, net als de verzekeringen. Ben je van  plan met een groepje te gaan? Dan kan je deze deal boeken tot max. 6 personen om nogvoordeliger uit te zijn.

Bij deze prijs is al het onderstaande inbegrepen:
– Een ballonvlucht van minimaal 60 minuten
– Een persoonlijk doopcertificaat
– Aandenken
– Nodige verzekeringen
– Vervoer terug naar opstapplaats
– Naar keuze een XL-winterpakket (met koffie, soep, glühwein en een broodje worst) of een Sky bag (met fles champagne)

De deal is nog maar kort beschikbaar, dus ik raad je aan snel te boeken!

Balloonflight

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)