Wil jij eens een citytrip per cruise doen? Ga dan op deze 3-daagse MiniCruise naar Newcastle, vanaf €49 p.p! De overnachting zit hier bij inbegrepen en eventueel een à la carte diner!

ab_minikreuzfahrt_amsterdam_newcastle

Terwijl het schip je naar Newcastle vaart, kan jij lekker ontspannen en doen waar je zin in hebt. De ferry’s van DFDS zijn uitgerust met restaurants, bars, een bioscoop, casino en een heuse nachtclub. Je kan een hapje eten, drankje drinken met live muziek, kaartje leggen of een dansje wagen. Je overnacht aan boord in een binnenhut met douche & toilet en de volgende morgen kom je bijtijds aan in de haven van Newcastle vanwaar je per bustransfer naar het centrum wordt gebracht.

Je vertrekt op een namiddag vanuit IJmuiden en gedurende de nacht vaar je naar Newcastle. In Engelse stad kun je bijvoorbeeld uitstekend winkelen. Op zondag is er de Quayside Market. Struin langs de kraampjes en kijk uit over de rivier Tyne en de zeven bruggen van Newcastle, of bezoek een van de vele musea. In de namiddag vertrekt de cruise weer. De volgende ochtend meer je weer aan in IJmuiden.

Voor deze actie geldt: vol=vol! Dus boek snel!

Boek hier je cruise!

newcastle

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

slogan Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

appstoreBadgegoogleBadge

guru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)