De sneeuw in Nederland is vooralsnog nauwelijks gevallen en om volgend jaar te schitteren op de piste, zoals je dit jaar misschien niet deed, moet je je oefenterrein elders zoeken. Dus kom je uitleven op de skipiste van SnowPlanet. Je kan hier twee uur lang winterplezier beleven, want skiën of snowboarden: het kan allemaal. Daarbij krijg je het materiaal te leen en hoef je dus niet te sjouwen met die zware spullen. Maar als je zelf je eigen spullen mee wil nemen, is dat natuurlijk ook geen probleem. Ideaal onder vrienden, maar ook als een leuk bedrijfsuitje.

Vlakbij Amsterdam, in recreatiegebied Spaarnwoude, liggen de pistes van SnowPlanet. Ze herbergen hier 230 meter aan echte sneeuw. Zowel voor beginners als gevorderden zijn er genoeg mogelijkheden tot vermaak. De binnentemperatuur is -5 graden, dus neem wel dikke kleding mee. Vergeet je handschoenen niet, want deze zijn verplicht! Ga je mee?

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Skispaß

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Knipsel_groupon

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)