Wil jij met een uitgerust en ontspannen gevoel de wintertijd doorkomen? Ervaar dan de ultieme wellnessbeleving bij Spa Sport Hotel Zuiver. Afkoelen onder de koude waterval, bubbelen in de hot tub, genieten van de diverse sauna’s en heerlijk relaxen op de ligweide. Klinkt jou dit goed in de oren? Ga naar Spa Sport Hotel Zuiver voor slechts €17,95!

MISC_Wellness_005

Nu de temperatuur buiten zakt, geniet je meer dan ooit van de diverse sauna’s, aromabaden, hot tub en opgietingen! In het Spa Sport Hotel Zuiver (ter grootte van 13.000 m²)! staan de douchegel en de shampoo al voor je klaar! Je kunt op basis van beschikbaarheid deelnemen aan opgietingen en onbeperkt gebruik maken van douchegel, shampoo en scrubzout.

Er zijn maar liefst 8 sauna’s (o.a. haardsauna, muzieksauna, infraroodsauna), 7 baden (o.a. aromabaden, whirlpools en een traditionele hot tub), Romeins caldarium, zoutcaldarium, een uitnodigend zwembad van 40 (!) meter lang, 4 zonnebanken, een ijsruimte, een relaxruimte, een ligweide en dagelijkse opgietingen voor een nóg intensere saunagang. Heerlijk toch?

Knipsel

Wil jij genieten in Spa Sport Hotel Zuiver? Boek dan snel!

Boek deze deal nu! Meer wellness!

spa amstedam

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)