In onze mooie hoofdstad, aan de rand van het Amsterdamse Bos vind je Zuiver dat onderdeel is van Spa Sport Hotel Zuiver. Kom volledig tot rust in een van de acht sauna’s, laat je verrassen door de dagelijks wisselende opgietthema’s of ontspan lekker in de whirlpool. Je kunt er gegarandeerd weer tegenaan na een hele dag ontspannen bij Zuiver!

Wanneer je bij het prachtig gelegen Zuiver binnenkomt, ervaar je direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. En dat is precies de bedoeling. Zuiver is een verademing. Een moderne en exclusieve spa met ruimte in overvloed (13.000 m²). Je kunt onthaasten, uitrusten, bijtanken en bovenal hemels genieten van een weldadig gevoel van luxe. Ervaar het zelf.

De faciliteiten waar Zuiver over beschikt, zijn 8 sauna’s (o.a. haardsauna, muzieksauna, infraroodsauna), 7 baden (o.a. aromabaden, whirlpools en een traditionele hot tub), Romeins caldarium, zoutcaldarium, een uitnodigend zwembad van 40 (!) meter lang, 4 zonnebanken, een ijsruimte, een relaxruimte, een ligweide en dagelijkse opgietingen voor een nóg intensere saunagang.

De waardebon is te gebruiken t/m 30 september. Ik raad je aan snel te boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Wellness_Frau_Entspannung

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Scherm Zuiver

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)