Luxe busreis naar de Duitse kerstmarkten

Proef de Duitse kerstsfeer in Keulen, Oberhausen of Düsseldorf

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 19,-

Kerst komt snel dichterbij. Om nog even lekker van de gezellige Duitse kerstsfeer te proeven, heb je voor een bizar lage prijs van €19 nu de kans om naar één van de leukste markten te gaan. Ik snap het, het is een lastige keuze, daarom heb ik de leukste kerstmarkten van Duitsland voor je op een rijtje gezet in mijn artikel. Het maakt eigenlijk niet heel veel uit of je naar Keulen, Düsseldorf of Oberhausen gaat. De kerstsfeer zit er bij alledrie goed in en kraampjes voor last-minute aankopen zijn er vollop! Bekijk de verdere details van de aanbieding hier.

Kerstmarkt Keulen

Düsseldorf, Keulen of Oberhausen

Tijdens de kerstmarkten lijken deze grote steden wel omgetoverd door mr Santa Claus himself. De vrolijke lichtjes, de gezellige kraampjes en de overvloedig aanwezige drankjes dragen veel bij aan de feestvreugde. Naast drinken zijn er allerlei verrukkelijke Duitse lekkernijen te koop en kun je leuke cadeaus inslaan voor je geliefden. Koop bijvoorbeeld een lebkuchen voor een extra speciaal iemand en eet een echte Duitse Bratwurst. Koud zul je het niet krijgen in de gezellige drukte, niet allerminst door de aanwezige warme dranken.

Düsseldorf kerstmarkt

Jouw kerstreis

Je stapt op de bus in Nederland, meerdere opstapplaatsen mogelijk, en wordt in een luxe tourbus naar jouw stad van keuze vervoerd. Eenmaal aangekomen kan de pret beginnen. Je kunt ervoor kiezen om ook de nacht in Duitsland door te brengen en meerdere steden aan te doen, hiervoor betaal je een meerprijs. Wacht niet te lang, want na december zijn de kerstmarkten weer weg en moet je weer een heel jaar wachten op een nieuwe kans.

Kerstmarkt Keulen

screenshot van de deal

Kerstmarkt