Lieve lezer van mijn blog,

Zojuist heb je van mij een reactie gehad op je vraag of opmerking. Ik heb mijn best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen en hopelijk ben je nu een stapje verder in je zoektocht naar je droomvakantie.

Om je nog wat verder te helpen heb ik hier nog een aantal tips en tricks voor je en ook laat ik je weten hoe mij een kaartje kunt sturen vanuit je vakantieadres.

Tips and tricks

Een aantal belangrijke tips:
– Wees flexibel. Hoe flexibeler je bent hoe eerder je de kans hebt om een goede deal te boeken. Want vakantieaanbieders weten allemaal dat half Nederland in de bouwvak op vakantie moet en ze zullen daarom nooit de laagste prijzen aanbieden in die periode. (jammer maar waar)

– Hanteer de regel: Is dit voor mij een goede prijs? Dan boek ik hem! – Je hebt namelijk nooit de garantie dat een vakantie goedkoper word maar wel dat hij duurder zal worden. Dus is het een acceptabele prijs voor jou dan raad ik altijd aan te boeken!

 Begin ruim van te voren met kijken. Hierdoor ontwikkel je een gevoel voor waar de prijzen gemiddeld liggen en dat helpt je weer in te schatten of je een goede deal te pakken hebt en ook hoe de prijzen zich ontwikkelen (is er een stijgende of dalende lijn)

– Vraag om hulp: Je mag mij altijd om hulp vragen. Ik doe mijn best om je vraag zo goed en zo volledig mogelijk te beantwoorden.

 

PostcardsStuur je me een kaartje vanuit je vakantieadres?
Ik zou het geweldig vinden om een kaartje te mogen ontvangen vanuit je vakantiebestemming. Of je nu naar Apeldoorn of naar Australië gaat. Dat maakt voor mij niet uit. Hoe meer kaartjes hoe beter!

Elk kaartje krijgt een plekje op mijn prikbord en het motiveert mij enorm om elke dag opnieuw voor jou op zoek te gaan naar de beste vakantiedeals.

Het adres waar je een kaartje naar toe mag sturen:

Holidayguru
De Wittenstraat 25
1052AK Amsterdam

Groetjes

De Holidayguru

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)