Waar bestaat magie nou nog echt? Juist, in de Efteling! Laat je betoveren en koop wel een heel goedkoop kaartje voor de Efteling, voor slechts €23! Je koopt een kaartje op de Duitse Groupon! Laat deze kans niet liggen en geniet samen met je kinderen, vrienden of vriendinnen van Fata Morgana, het Sprookjesbos en de Droomvlucht!

efteling

Op de Efteling raak je nooit uitgekeken. Deze wereld van sprookjes boeit jong en oud. Ga griezelen in het Spookslot en ga de strijd aan met de draak in de attractie Joris en de draak. Hoe vaak je ook in Fata Morgana geweest bent of de Indische Waterlelies hebt zien dansen, het verveelt je nooit.

Wees er snel bij, deze deal is populair en nog maar een dag geldig! Aankomst is mogelijk tot en met 30 juni 2016. De Duitse versie van Groupon werkt op dezelfde manier als de Nederlandse! De tickets worden rond 10 februari per mail opgestuurd.

800px-Panorama_Efteling_Raveleijn

Laat je meenemen in de sprookjesachtige wereld van de Efteling en boek snel!

Boek de deal!

eft

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)