slechts 299,- €

Surf’s Up! Vandaag heb ik een deal voor jullie om te gaan surfen in Spanje. Niet een reis naar een hotel waar je een surfplank kunt huren, maar daadwerkelijk een verzorgd surfers beachcamp in Spanje. De bus vertrekt vanuit meerdere opstapplaatsen in Nederland richting Zarautz in Spanje, waar de tent al voor jullie klaar staat. De surfgear ligt ook al allemaal klaar. Oftewel: surfvakantie voor 10 dagen aan de heerlijke Spaanse kust! Of je nou nog nooit op een board hebt gestaan of dat je al met gemak een golf pakt; voor iedereen is er plek en er staan altijd professionals klaar om lessen te geven en te helpen. Cowabunga baby!

surfen in spanje

Surfen in Spanje

Jij gaat niet alleen surfen in Spanje, je gaat er op beachcamp waar je zoveel meer gaat hebben dan gewoon een vakantie met een surfboard. Je vertrekt naar Zarautz, wat een van de meeste populaire surfbestemmingen is geworden in Spanje (misschien wel in heel Europa), en dat heeft een reden. Surfen kan hier namelijk geweldig en het weer is hier oh zo goed! Je kunt elke dag met je surfboard de golven op en genieten van het relaxte surfleven. Geen stress, gewoon genieten.

surfen in Spanje

Surfen in Spanje met verblijf in dit geweldige beachcamp

Een vakantie om te surfen in Spanje kun je het beste ervaren vanuit een beachcamp. Maximaal chillen met de gelijkgestemde vakantiegangers. Je verblijft op camping Talai Mendi, waar een gedeelte bij de organisatie van Surfblend hoort, jouw reisorganisatie voor deze vakantie. Zij zorgen dat je een tent en al je gear hebt. Daarnaast regelen ze een tof programma voor tijdens je surfvakantie, zodat jij ook daar niet meer over na hoeft te denken. Gewoon go with the flow en laat de golven je meevoeren naar waar je wilt; ultieme vrijheid lieve mensen! Even een korte samenvatting van de dingen die geregeld zijn: goed gevulde bar, chill-outs, mini ramp, après-surf programma, Nederlandstalige surfleraren, gunstige drankprijzen in het uitgaansleven… En nog veel meer. Dit belooft een awesome trip te worden mensen!

surfen in spanje

Lijkt een surfvakantie in een beachcamp in Spanje jou wel wat? Boek dan snel voor deze zomer!

 • Surfen in Spanje tijdens deze unieke trip. Nu 10 dagen inclusief vervoer, verblijf en surfgear slechts €299!
  • Reisperiode: 23 juni – 2 juli 2017
  • Reisduur: 10 dagen, 9 nachten
  • Camping: Talai-Mendi
  • Beoordeling: Op Tripadvisor krijgt de camping een goede score van 3.5/5 sterren.
  • Verzorging: Logies (halfpension is bij te boeken)
  • Plaats: Zarautz, Spanje
  • Bijkomende boekingskosten: €2.50
  • Prijs: Slechts €299 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

zarautz299
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)