Thermen Bussloo aanbieding – profiteer van veel korting!

Inclusief slippers & smoothie.

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 17,95

Ga genieten, kom tot rust, laat al je zorgen eventjes achter je en neem wat tijd voor jezelf. Bij het luxe sauna- en wellnessresort Thermen Bussloo komt dit he-le-maal goed, want echt ontspannen, dat doe je hier! Ik verzeker je dat je hier echt ff helemaal kunt uitpuffen, want het resort beschikt over maar liefst 14 sauna’s, 8 baden en nog veel, véél meer. Als leuk extraatje krijg je bij dit arrangement voor een dagje wellness ook nog een paar slippers en een lekkere frisse smoothie. Dit alles bij elkaar kost je nu slechts €17,95! Voor dat geld kan je het niet laten, toch? Ga hier snel naar de aanbieding en boek dit heerlijke arrangement.

Genieten bij Thermen Bussloo

Het filmpje hierboven geeft je meteen een goede sfeerimpressie. Dat is toch het leven; dat is toch genieten?! Het complex bevindt zich in een groen en bebost gebied, zodat jij je werkelijk eventjes op vakantie waant, ver weg van het drukke dagelijkse leven. Het ligt daarnaast ook aan een groot meer wat zorgt voor een prachtig uitzicht de natuur in. Je verstand op nul en blik in het oneindig, terwijl je lekker nageniet van die heerlijke massage die je net ervoor in het resort hebt gehad; of even een beetje afkoelen na je bezoekje aan één van de 14 sauna’s. Realiseer je dan dat dit voor maar €17,95 mogelijk is en dan vraag je je nu waarschijnlijk af; waarom ben ik nog aan het lezen, waarom ga ik niet naar de aanbieding om te boeken?!

vrouw geniet van wellness

Een wereld aan wellnessfaciliteiten

Thermen Bussloo beschikt over een breed scala aan wellnessfaciliteiten, geïnspireerd door behandelingen van over de hele wereld. Geniet bijvoorbeeld op het ene moment van het saunaklimaat van Finland, terwijl je vervolgens de Kailash bijwoont; een bijzonder ritueel uit de Himalaya waar geuren, kleuren en klanken allemaal samenkomen. Dit zijn slechts twee voorbeelden. Ontdek alles wat dit resort te bieden heeft en boek dit arrangement! Het is niet voor niks dat ik deze thermen heb opgenomen in mijn top 10 wellness in Nederland!

wellness stilleven

 • *Wellness aanbieding*: heerlijk genieten bij Thermen Bussloo voor maar €17,95!
  • Geldigheid: tot en met 18 augustus 2018
  • Dagentree Thermen Bussloo in Voorst
  • Inclusief slippers en een smoothie
  • Plaats: Voorst, Nederland
  • Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag en zondag betaal je een extra toeslag van €4,95. Dit betaal je ter plekke bij Thermen Bussloo.
  • Prijs: Slechts €17,95 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

screenshot