In de herfst en winter is er niets lekkerder dan opwarmen in de sauna! Geniet een dag lang van alle saunafaciliteiten en opgietingen in het saunacomplex van Thermen Born voor slechts €13!

Wil je heerlijk zwemmen in bronwater, je van al je afvalstoffen ontdoen in de sauna, genieten van een ontspannen massage of een hamambehandeling? Volg deze eeuwenoude badrituelen in de ontspannen ambiance van Thermen Born en je wandelt als herboren weer het dagelijks leven in.

1-1thermen2

Voor schoonheidsbehandelingen, zoals een gezichts- of lichaamsbehandeling, een voeten- of handentreatment, een pakking en/of een peeling staat een beautyteam voor je klaar. Voor alle schoonheidsbehandelingen wordt gebruikgemaakt van de internationaal gerenommeerde producten van Babor Cosmetics. Daarnaast kun je genieten van diverse massages en een hamambehandeling. De behandelingen in de thermen zijn helaas niet inbegrepen bij dit arrangement.

1-1thermen6

Thermen Born ligt in de taille van Limburg, vlak bij de steden Sittard, Heerlen en Geleen. Vanaf Utrecht bedraagt de afstand zo’n 150 km.

Wil jij eens goed relaxen? Boek dan nu!

 • Thermen en Sauna Born-Sittard: €13
  • Geldigheid: geldig tot 31 januari 2016
  • Reisduur: 1 dag
  • Verzorging: Onbeperkt gebruik van alle saunafaciliteiten
  • Plaats:
  • Bijkomende kosten: Boekingskosten €3.95 pp
  • Prijs: slechts €13!

Boek hier je ontspanning Bekijk deze deal

1-1thermen

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)