Kunnen je spieren wel een opkikker gebruiken? Geen probleem! Met een bezoek aan Sauna & Beauty de Thermen in Nijmegen knap je helemaal op. In een rustieke, bosrijke omgeving heb je bij dit mooie sauna- en thermencomplex de beschikking over diverse sauna’s, een kruidentempel en verschillende baden met zuiver bronwater. Heb je wel wat extra verwennerij verdiend? Ga dan voor een heerlijke massage, hammambehandeling of een ontspannen gezichtsbehandeling en geniet aan het einde van de dag van een lekkere maaltijd in het à la carte restaurant.

Thermen
De drukte van alledag ontvluchten? Ontsnap dan naar Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. De faciliteiten op saunagebied zijn oneindig en relaxen is hier eerder gewoonte dan luxe. Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die je zoekt, gewaarborgd blijft.

Naast de sauna’s en verschillende baden is het heerlijk ontspannen in het beauty- en massagecentrum waar je terecht kunt voor de meest uiteenlopende behandelingen (uiteraard wel tegen betaling), van het epileren van de wenkbrauwen tot een lichaamspakking met massage. En dan is daar nog die unieke hammambeleving. Bij de Thermen zijn de Arabische scrub en reinigingsrituelen samengesmolten tot een unieke beleving van het hammamritueel: een heerlijke lichaamsreiniging en ontspanning ineen! Om je dag compleet te maken en natuurlijk om een kleurtje op te doen ga je even onder de zonnebank. Tot slot kun je in het à la carte restaurant terecht voor een fantastische maaltijd.

Reserveren kan t/m 23 juni 2015. Boek wel snel, want de beschikbaarheid is beperkt!

MISC_Wellness_014

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

 

Schermafbeelding 2015-03-03 om 10.28.59

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)