Een dagje wellness in Thermen Bussloo nu voor maar €17,95!

Geen betere plek om je zorgen opzij te zetten dan in een van de mooiste wellnessresorts van Nederland. Met de prachtige omgeving van de Veluwe binnen handbereik en een keur aan sauna’s, baden, rustruimten en tuinen tot je beschikking zijn alle ingrediënten aanwezig om je helemaal te ontspannen en je lichaam op te peppen zodat je er weer helemaal tegenaan kunt! Thermen Bussloo beschikt over een keur aan wellnessfaciliteiten. 

Thermen Bussloo is een van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo. Het beschikt over diverse exclusieve faciliteiten die je bezoek tot een onvergetelijke wellnesservaring maken. Ontspan in de heerlijke sauna’s, kom even helemaal tot jezelf in de rustruimten, geniet van de najaarszon op de ligbedden in de ligweide of zwem in het zwembadwater dat wordt gezuiverd met zoutelektrolyse. Te boeken tot 31 januari 2015.

Boek snel deze ontspannende deal!

Massage

Boek deze wellness nu! Meer wellness

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)