slechts 24,- €

Movie Park Germany viert feest. Het attractiepark mag 20 kaarsjes uitblazen en wil het liefst haar verjaardag met jou vieren! Leer de wereld achter de film kennen en stap in een van de veertig attracties: van spannende achtbanen tot waterpret of bekijk een van de vele shows voor slechts €24 pp!

moviepark

Iets over de grens bij Düsseldorf in Movie Park Germany worden de grootste bioscoopfilms werkelijkheid! Dit park staat bol van geweldige attracties, waanzinnige shows en entertainment. Sta als figurant op een filmset, vaar mee naar de onderwaterwereld van SpongeBob en maak een onvergetelijke rit met één van de supersnelle achtbanen die het park telt! Fans van de hitserie The Walking Dead opgelet! Je kunt nu een zombie-apocalyps meemaken in de nieuwe attractie The Walking Dead Breakout. Tijdens dit bloedstollende avontuur moet je een veilige plek zoeken in een door zombies overgenomen gebied.

Met het boeken van deze deal kun je maximaal 5 vouchers kopen. Na het boeken ontvang je in je email een bevestiging met een link naar de vouchers. De vouchers zijn je toegangsbewijs tot het Movie Park. De voucher is geldig t/m 1 november 2016.

Spongebob

Laat jij je op en top entertainen in Movie Park Germany? Wees er dan snel bij en BOEK!

 • Movie Park Germany: 1 ticket p.p. voor het attractiepark voor slechts €24! 
  • Geldigheid: De voucher is geldig t/m 1 november 2016  (m.u.v. 8, 15, 22, 29 en 31 oktober 2016)
  • Per boeking kun je maximaal 5 vouchers kopen.
  • De attractie The Walking Dead Breakout is vanaf 16 jaar. Voor toegang tot de attractie betaal je ter plaatse een toeslag van €5 per persoon.
  • Op basis van eigen vervoer
  • Parkeerkosten zijn niet inbegrepen (€6 per auto)
  • Prijs: Maar €24 per persoon! 

screenshot van de deal

Movie Park Germany 24 euro Travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)