Dagje Disneyland Parijs

Entreeticket en vervoer naar het attractiepark vanuit Nederland

slechts € 89,-

Dit is te gek! Met deze fantastische aanbieding heb je een hele dag de tijd om alle attracties van Disneyland Parijs uit te proberen. Voor slechts €89 reis je ’s nachts naar Parijs in een luxe touringcar om vervolgens een hele dag van achtbanen te suizen, Disneyhelden te ontmoeten en de shows te bekijken. Alsof het pretpark alleen nog niet genoeg is, krijg je indien mogelijk óók nog eens een korte stadstour door Parijs!!

 • Slechts €89 voor een dagje Disneyland Parijs!
  • Vertrekdatum: veel data in 2019 beschikbaar, onder andere in de zomervakantie en in het weekend
  • Reisduur: je vertrekt ’s nachts en komt vroeg in de ochtend aan in Parijs. Als het park sluit reis je weer terug.
  • Vervoer: per comfortabele touringcar van TravelBerry
  • Opstapplaatsen: verschillende opstapplaatsen door heel Nederland en België
  • Bijkomende boekingskosten: €19,95
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: vanaf €89 per persoon

Disneyland Parijs

Vervoer naar Disneyland

Een bezoek aan het attractiepark staat niet bekend als goedkoop maar door gebruik te maken van een Disneyland Parijs aanbieding kom je wel heel dicht in de buurt. Je reist per comfortabele touringcar naar Eurodisney. Omdat je ’s ochtends vroeg al aankomt in Parijs, krijg je óók nog eens een stadstour (indien mogelijk). Rond half 10, wanneer het Disneyland haar gouden poorten opent, kun je meteen naar binnen rennen naar jouw favoriete attractie. Tegen sluitingstijd begint de terugweg naar Nederland. Tijd om na te genieten met een bus vol Disneyfanaten of om langzaam af te zakken en een dutje te doen. Met deze deal heb je geen enkele zorg over een lange autorit of dure treinreis.

Disneyland Parijs

Ontmoet je favoriete Disneyfiguren

Jong en oud vermaakt zich in Disneyland Parijs. De beroemde Space Mountain en tientallen andere attracties zorgen voor een overdosis adrenaline en vermaak. Goofy, Mickey en de zeven dwergen kunnen zomaar opduiken om je een knuffel te geven of een selfie te maken. De beroemde Disneyparade laat je sprakeloos achter. Zwaaide Doornroosje nou net naar je?! Wauw! Voor meer inspiratie lees je al mijn Disneyland tips.

Disneyland Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal