Rechtstreeks met de Thalys naar Disneyland Parijs

Stap uit voor de deur van Disneyland!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 29,-

Wist je dat je met de Thalys rechtstreeks naar Disneyland Parijs reist? De hogesnelheidstrein stopt vanaf 31 maart 2019 bij station Marne-la-Vallée dat direct tegenover Disneyland Parijs ligt. In minder dan vier uur reis je vanaf Amsterdam Centraal naar de magische wereld van Walt Disney. Vanaf Brussel sta je in iets meer dan anderhalf uur al in het pretpark in Parijs. Een enkele reis vanaf Amsterdam boek je al vanaf €35 en voor een ritje Brussel – Disneyland Parijs betaal je zelfs maar €29.

bezienswaardigheden parijs

Met de Thalys naar Disneyland Parijs

Stap in Amsterdam of in Brussel in de trein, zak achteruit in de comfortabele stoel en relax tijdens je ontspannen treinrit naar Disneyland Parijs. Slechts een paar uur later stap je uit de trein in Marne-la-Vallée, direct bij Disneyland Parijs. Vanuit dit treinstation loop je zo Disneyland binnen. In de hogesnelheidstrein kun je gebruik maken van gratis wi-fi. Let op: deze treintickets zijn verkrijgbaar tot 30 dagen vóór vertrek.

Thalys naar Parijs
Foto: Thomas Depenbusch / Visualhunt

Weekendje Disneyland Parijs

Wat is er leuker dan een weekendje Disneyland Parijs? Gil de longen uit je lijf in de achtbanen van Disneyland Park en Walt Disney Studios Park, maak een ritje in de attractie ‘It’s a small world’ en bewonder het vuurwerk boven het kasteel van Doornroosje. Bereid je goed voor op je weekendje weg met mijn Disneyland Parijs tips. In dit artikel vertel ik je alles over de parken van Disneyland Parijs, de leukste attracties, de openingstijden en evenementen van het park.

Weekendje Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal